Luca

Luca werd geboren in Amsterdam en groeide op met het Italiaanse temperament van zijn ouders en de Hollandse nuchterheid van zijn geboorteland. Als kind leerde hij zichzelf pianospelen en ontwikkelde hij een passie voor muziek en toneel. Uiteindelijk koos hij voor een studie bedrijfseconomie en kwam hij al op jonge leeftijd terecht in het bedrijfsleven. Ondanks een veelbelovende carrière besloot hij daar afscheid van te nemen en zijn droom na te jagen. Hij startte zijn eigen creatieve onderneming en volgde opleidingen op het gebied van theater, tv en muziekproductie in zowel Italië als Nederland. Na zijn afstuderen bracht hij zijn eigen muziek uit en vertolkte hij vele gast- en bijrollen in diverse producties.

  • More info
  • Boek Luca

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Bruin
Ogen
Donkerbruin
Lengte
1.88m
Borst
118cm
Taille
89cm
Heup
100cm
Confectiemaat
48
Jeans (B / L)
32 / 34
Schoenmaat
44.5

“Stilzitten kan altijd nog!”

Luca3

Boek Luca voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411