Over ons

 

State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Missie

State of Talent bestaat inmiddels10 jaar en is opgericht door Nadia Poeschmann. Inmiddels werken er 3 mensen voor State of Talent en allen hebben zij ervaring in het medialandschap en of de modellenwereld.

Nadia merkte dat er behoefte was aan een persoonlijke benadering naar talenten en klanten toe, met de missie elke boeking tot een succes en plezier te maken. Daarnaast geloven wij sterk in de verschillende talenten die wij aanbieden, dit resulteert in goede samenwerkingen voor commercials, bedrijfsfilms, shoots en evenementen. Dit begint bij de selectie en begeleiding van de talenten om zo de zakelijke doelstellingen van onze klanten te realiseren en samen tot een mooi resultaat te komen.

Aanpak

We denken mee met de klant en hebben geen 9 – 5 mentaliteit, daarnaast dragen we waar nodig innovatieve oplossingen aan en het ‘outside the box’ denken is ons met de paplepel ingegoten. Daarnaast zijn wij buiten kantoortijden te bereiken mocht dat nodig zijn.

Annabel-w-01

Klanten

Onze klanten zijn productiehuizen, reclamebureau’s, modelabels, PR bureau’s, ontwerpers, webshops, sieradenmerken, magazines en omroepen.

Voorbeelden van klanten waarmee we werken of gewerkt hebben: Sheila de Vries, Addy van den Krommenacker, 100% NL, Powned, Senz, Zinga, Hip voor de Heb, Oger, Heineken, Mooi PR, Coda Cosmetics, Riviera Maison, Uzurii, Gamma, Trekpleister, Kruidvat, Stichting lezen, Gassan, Senseo en heel veel meer.

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411