Jaron

Sinds mei 2023 ben ik afgestudeerd Filmacteur (MediaCollege Amsterdam). In het werkveld speelde ik Ian in de BNNVARA 3LAB shortfilm ‘Mannenavond’, Olivier in de korte film ‘Avondrood’ en had ik een terugkerende bijrol in Brugklas s7. Ook ben ik te zien in de Chaud Devant commercial, commercial Schuldhulpmaatje NL en de Mentos X Fanta reclame; zomer 2022 in Europa en zomer 2023 in Azië.

Als presentator heb ik o.a. de vorige editie van MaTALKS gepresenteerd en hield ik straatinterviews voor Week van het Geld 2021. Ook heb ik dit jaar minister Dijkgraaf mogen verwelkomen in een live talkshow van meer dan een uur.

  • More info
  • Boek Jaron

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Blond
Ogen
Blauw
Lengte
1.77m
Borst
92cm
Taille
71cm
Heup
87cm
Confectiemaat
48
Jeans (B / L)
30 / 30
Schoenmaat
43

“In welk hokje je ook denkt bij te horen, je zit in meerdere.”

Jaron R1

Boek Jaron voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411