Suzanne S

Ik ben opgeleid als actrice en inmiddels werkzaam als freelance presentatrice, actrice en voice-over. Zo speel ik internationale voorstellingen bij Het Acteursgenootschap, speel ik een solovoorstelling in het theater van het Spoorwegmuseum en ben ik regelmatig te zien in tv-commercials, series en films.
Daarnaast heb ik een medische achtergrond waardoor ik een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator ben voor (online) evenementen en bedrijfsvideo's voor het ministerie van VWS, ziekenhuizen, farmaceuten en zorginstellingen. Ook heb ik een aantal programma's gepresenteerd bij RTL4.

  • More info
  • Boek Suzanne S

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Blond
Ogen
Blauw
Lengte
1,71m
Borst
84cm
Taille
69cm
Heup
97cm
Confectiemaat
36
Jeans (B / L)
27 / 32
Schoenmaat
39
BH
70B

“”

Suzanne Spliethof 03

Boek Suzanne S voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411