Sem

Sem is een mengelmoes van vele culturen. Zo is zijn opa Turks, oma Marokkaans, vader Israëlisch en zijn moeder Nederlands. Sem is in 2021 afgestudeerd als filmacteur aan het Media College Amsterdam en nu is hij er klaar voor om zich volledig op zijn carrière te storten. Naast acteerwerk doet Sem er alles aan om zich te ontwikkelen op allerlei verschillende aspecten van de mediawereld. Sem daarom ook inzetbaar als model, acteur èn presentator. Zijn aanstekelijke persoonlijkheid zorgt ervoor dat hij op al deze vlakken goed uit de voeten kan. Zo presenteert hij grote festivals en is hij top interviewer bij TEENMAG.

  • More info
  • Boek Sem

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Zwart
Ogen
Bruin
Lengte
1.77m
Borst
83cm
Taille
70cm
Heup
93cm
Confectiemaat
46
Jeans (B / L)
28 / 32
Schoenmaat
42

“”

Sem 2023 1

Boek Sem voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411