Nathalie D.

Nathalie D begon vanaf 2009 en 2010 met haar eerste televisiedebuut als presentatrice voor Festival TV . In 2011 krijgt zij haar eerste grote modellencontract met Panasonic Azië en zo groeit ze uit tot ambassadeur van het elektronicamerk.Na twee jaar modellenwerk in het buitenland, besluit ze terug te keren naar Nederland voor een nieuwe uitdaging. Zij wordt gekozen tot Miss Nederland in 2012. In 2012 mag Nathalie zich tevens officieel Meester in de Rechten noemen als zij – ondanks haar vele verblijven in het buitenland – succesvol haar studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht weet af te ronden, gespecialiseerd in zowel het notariaat als het civiel effect.

  • More info
  • Boek Nathalie D.

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Bruin
Ogen
Lichtbruin
Lengte
1.68m
Borst
87cm
Taille
62cm
Heup
91cm
Confectiemaat
36
Jeans (B / L)
26(B) / 32(L)
Schoenmaat
38

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams!”

Nathalie.D_01

Boek Nathalie D. voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411