Luisa

Mijn naam is Luisa, ik ben een Nederlands Braziliaanse actrice, danser, zanger en maker. Ik vind mijn passie in het combineren van deze disciplines. Ik hou mij ook bezig met het maken van mijn eigen verhalen, in de vorm van een theater solo, schrijven van spoken word of eigen nummers. In producties denk ik graag mee met de regisseur, om samen het project in te stappen.
Wat mij onderscheidt is dat ik vele disciplines beheers, Braziliaans ben en hardwerkend. Ik zet mij 100% in en denk graag mee op alle vlakken. We doen het met elkaar.

In september van 2022 was ik te zien op het NFF met de korte film Amy & May van Catherina Iosifidis, producent Volya Films, waar ik de hoofdrol May in speelde.
In december speelde ik in (/maker van) de voorstelling 'De Goede Mensen' onder leiding van Charles Pas op LikeMinds Bedankt!
Nu ben ik bezig met het maken van de film 'Onbesproken woorden', waar ik de hoofdrol in speel, zing en help met schrijven.

  • More info
  • Boek Luisa

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Bruin
Ogen
Lichtbruin
Lengte
1.64m
Borst
cm
Taille
cm
Heup
cm
Confectiemaat
38
Jeans (B / L)
/
Schoenmaat
39,5
BH
75D

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Luisa 2022 1

Boek Luisa voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411