Jolien

Ik heb acteerlessen aan de Actor's Academy genomen en heb uiteindelijk een televisie- en filmcarriere in Mexico Stad opgebouwd met vele jobs in de VS. Ik werk het meest als English native speaker, maar spreek ook vloeiend Spaans, Duits en natuurlijk Nederlands als mijn moedertaal.

Ik zing professioneel (van klassiek tot pop rock), treed op met diverse bands als solo zangeres en heb ervaring in de musical.
Daarnaast speel ik piano en guitar en schrijf mijn eigen muziek. Ik doe aan klassiek ballet, moderne dans en verschillende andere dansstijlen.
Ik ben iemand die altijd haar hart volgt en op mijn intuïtie en instinct afgaat. Mijn 'werk' voelt nooit als werk omdat ik de meeste lol heb als ik voor de camera of op de bühne sta.

  • More info
  • Boek Jolien

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Bruin
Ogen
Blauw
Lengte
1.80m
Borst
90cm
Taille
65cm
Heup
90cm
Confectiemaat
36
Jeans (B / L)
26 / 34
Schoenmaat
40
BH
70D

“Ik ben een echte kameleon”

Jolien 1 2022

Boek Jolien voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411