Isis

Isis Caljé is een veelzijdige actrice en maker van Nederlandse afkomst. Ze spreekt vloeiend Engels en Nederlands, en was onder meer te zien in series als Een Moord Kost Meer Levens en films zoals Het Verloren Transport, The Pod Generation en Van Amstel, die ze ook zelf regisseerde en schreef.

Ze heeft een theateropleiding afgerond aan het National Institute of Dramatic Art in Brisbane, Australië en is daarna gelijk aan de slag gegaan met het spelen in diverse korte films en commercials, waaronder Staatsloterij Oudejaarstrekking - Frekkel, winnaar van de felbegeerde prijs voor beste reclamespot. Over de jaren heen heeft ze bij meerdere theatergroepen gespeeld en is zij te zien in in de bioscoop (o.a. Het Verloren Transport, The Pod Generation) en op televisie; o.a. in de Videoland-serie Een Moord Kost Meer Levens.

Naast acteren heeft Isis een Film en Audiovisuele Media opleiding afgerond aan de Dutch Filmers Academy in de richting van scenario en regie. Ze heeft al meerdere korte films zelf geschreven en geregisseerd, waaronder Van Amstel en Vogelsang. Ook heeft Isis ervaring in dansen en presenteren en volgt ze regelmatig lessen in filmvechten en stunts, in o.a. zwaard en wapentraining en fistfights.

Isis spreekt vloeiend Engels en Nederlands en door haar achtergrond als wedstrijdzwemmer kan ze goed zwemmen, maar ook paardrijden doet ze regelmatig met veel plezier.

  • More info
  • Boek Isis

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Donkerblond
Ogen
Blauw
Lengte
1.68m
Borst
88cm
Taille
70cm
Heup
cm
Confectiemaat
36
Jeans (B / L)
28 / 32
Schoenmaat
40

“”

Isis 2024 1

Boek Isis voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411