Emma B

Mijn naam is Emma en ik ben meer dan 10 jaar werkzaam als “Hair and Make-Up Artist”.

Mijn opleiding als visagiste en haarstyliste heb ik bij de “B Academy” gevolgd, waar ik vervolgens een paar jaar les heb gegeven. Daarnaast heb ik meerdere opleidingen/bijscholingen gedaan om mij nog meer te specialiseren. Ik wil graag zoveel mogelijk blijven leren en nieuwe inzichten verwerven, zowel op het gebied van make-up als op het gebeid van hair-styling.

In de loop der jaren heb ik aan honderden fotoshoots meegewerkt en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het heerlijk werk vindt.

Mijn meeste opdrachten zijn in de fashion maar ik werk ook voor commerciële doeleinden. Daarnaast maak ik veel “artistiek” eigen werk samen met fotografen, stylisten en modellen om mezelf te blijven uitdagen en het leuke is dat creativiteit nooit hoeft te stoppen!

  • More info
  • Boek Emma B

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Emma Blok 06

Boek Emma B voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411