Welly Well

Ik vertel een verhaal, dit zal iedere keer anders zijn, want geen plek of publiek is hetzelfde. Ik zorg dat ik genoeg muziek meeneem en alle kanten op kan. Dan kijk ik goed rond en kies een route. Niet geheel verrassend bouw ik op en neem ik het publiek mee. Mijn avond is geslaagd als ik vrolijke gezichten zie en iedereen in de tent zie genieten (bij voorkeur dansend). Reken hierbij zeker op een portie hip hop 80s, 90s, early 00s, wat gladde R&B plaatjes, heerlijke disco, soul en funk, af en toe een houseclassic; en op zn beurt wat andere gekke uitstapjes.

  • More info
  • Boek Welly Well

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Genre(s)
Disco, R&B, Hip-hop, House, Deephouse, Pop

Welly Well muziek

“”

Welly 05

Boek Welly Well voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411