Tessa

Tessa is opgeleid actrice en muzikant. Ze schrijft haar eigen muziek. Ze treedt op als solo en met haar band. In voorjaar 2023 staat gepland om haar debuutalbum te releasen.

“De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkelt als professioneel actrice en muzikante en wil ik mij inzetten als uitvoerende artiest. Van rouwe ‘in your face’ tot intieme private moment performances op beide gebieden, zit je bij mij goed. Ik wil zo veel mogelijk ervaring op doen.”

  • More info
  • Boek Tessa

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Instrument
Gitaar

Tessa muziek

“”

Tessa muzikant 1 2021

Boek Tessa voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411