Soulfania

Soulfania is een soulvolle female DJ uit Amsterdam.
Ze heeft een muzikale achtergrond en is opgegroeid met verschillende muziek genres, zoals Soul, Rhythm & Blues, Pop, Reggae, Zuid Amerikaanse en Surinaamse muziek. Tijdens haar jeugd was zij altijd geïnteresseerd in creatieve activiteiten, zoals zingen, dansen, fashion en muziek.
Naarmate ze ouder werd en verschillende clubs bezocht, trok de DJ altijd haar aandacht. Terwijl de DJ de muziek aan elkaar mixte, wist zij precies welk nummer zij daarna zou inmixen. Ze kreeg steeds meer interesse in het draaien en kreeg DJ lessen van een vriend.
Na een tijdje kocht ze apparatuur en mocht ze op feestjes van familie en vrienden draaien. Toen begon het balletje te rollen en begon ze ook in verschillende clubs te draaien.

De naam ‘Soulfania is een combinatie van haar eigen naam ‘Stefania’ en de soulvolle muziekgenre die zij draait, zoals R&B, HipHop, Classics, Dancehall, Afrobeats, Soulful-, Funky-, Afro- & Latin House.
Denk aan heerlijke, dansbare classics in combinatie met nieuwe (soulvolle) tunes with a good pumping (heart)beat.

  • More info
  • Boek Soulfania

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Genre(s)
R&B, Hip-hop, Afrobeats

Soulfania muziek

“”

Soulfania 2024 01

Boek Soulfania voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411