Nina S.

Nina Sanetti begon met het draaien in de Amsterdamse clubs maar tourt nu al heel wat jaren door heel Nederland, ook heeft zij al vele toffe buitenlandse boekingen mogen doen op Aruba,Mallorca,Cherso & Belgie.
Een van haar vele talenten is het publiek feilloos aanvoelen, zij weet precies wat er nodig is om een onvergetelijke avond neer te zetten gevuld met goodvibes en verschillende genres aan muziek is zij breed inzetbaar, denk aan een knalfeest in de club, een bruiloft, een bedrijfsfeest of in een kledingwinkel? Zij past zich gemakkelijk aan naar de wens van de organisatie en zo nodig pakt ze ook nog de microfoon! Nina Sanetti is representatief, goedgehumeurd en heeft zeer goede draaiskills!

Draaistyle: Allround, Pop, R&B, Hip-hop, Disco, House, Reggeaton

  • More info
  • Boek Nina S.

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Genre(s)
Disco, Deephouse, Pop, Latin, R&B, Hip-hop, Afrobeats

Nina S. muziek

“”

Nina Sanetti 00

Boek Nina S. voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411