Miss Brown

‘Music Makes The People Come Together’. Miss Brown’s doel is om de juiste plaatjes op het juiste moment te draaien, rekening houdend met de mensen en de sfeer. De gasten een fijne avond bezorgen door middel van de juiste vibe, met als gevolg de voetjes tikkend op de vloer of dansend. De crowd verrassen met herkenbare en stijlvolle beats in een bijzondere en strakke mix van toen tot en met nu.

Ze begon haar DJ-carrière als tiener bij voormalig disco Dansen Bij Jansen in Amsterdam. Ruim 23 jaar later is ze nog steeds een veel gevraagde DJ bij onder meer Pride, Milkshake, Freshtival, Puur Festival, Hotel TwentySeven, Cafe Exit, Club Nyx en internationale brands als Tommy Hilfiger en Calvin Klein.

Miss Brown heeft zich gespecialiseerd in bijna alle stijlen die werken op een dansvloer, vooral gericht op vocal-, funky-, tech house en disco/dance classics.

(Speciaal voor GoodLIFE Radio brengt ze haar live sets van o.a. Club Nyx, voortaan iedere zaterdagavond bij jou thuis!)

  • More info
  • Boek Miss Brown

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Genre(s)
Allround, Disco, Techhouse

Miss Brown muziek

“”

Miss Brown 2023 1

Boek Miss Brown voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411