Mike

In 2009 wist ik het zeker, ik wil gaan draaien voor publiek! Als all-round DJ begon ik op verjaardagen en al snel had ik mijn eerste echte gig.
Daarna ging het snel,ik werd gevraagd voor diverse wrap (eind) feesten van TV-programma’s, waaronder Popstars, The Ultimate Dancebattle, Topchef en Pownews. Hiernaast kreeg ik diverse opdrachten voor onder andere het kerstfeest van Denham, de opening van de grootste Rolex store te Amsterdam, de Electric Run, verschillende private party’s en bedrijfsfeesten.
Mijn muziekstijl is divers, ik kan dus van ’90s tot techno draaien, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar eclectic; een mix tussen r&b en house. Ook vind ik de wat hardere stijlen zoals techhouse en techno heerlijk!

  • More info
  • Boek Mike

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Genre(s)
Allround, R&B, Hip-hop, House, Techno

Mike muziek

“”

Mike_Kasbergen_10

Boek Mike voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411