Fleur.

Fleur is begonnen als danseres dus muziek en ritme is haar passie. Ze is al enkele jaren als DJ te boeken en woont op Ibiza en in Nederland. Zomers is ze o.a. te vinden op het party eiland Ibiza en heeft ze verschillende residenties zoals OKU Hotel, Izakaya, W Ibiza en draait ze in clubs zoals Pikes. Daarnaast zijn verschillende soorten evenementen, bedrijfsfeesten en de hospitality scene geen vreemden voor haar. Met haar ervaring weet ze precies wat er muzikaal nodig is om de juiste sfeer neer te zetten. 

  • More info
  • Boek Fleur.

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Genre(s)
Deephouse, House, Disco

Fleur. muziek

“”

Fleur V 2023 1

Boek Fleur. voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411