Esra

Esra is o.a. opgeleid in verschillende Urban en Show/Allround dansstijlen. Ook heeft ze al ervaring met modellenwerk -waaronder modeshows-, acteren in commercials, werken als hostess en aanwezig zijn op bedrijfsevenementen. Hierdoor heeft ze ook horeca-ervaring opgebouwd.
Esra: "Mijn energieke persoonlijkheid zorgt ervoor dat ik met velen goed klik en op hun gemak breng. De ontspannenheid die ik daarbij met mij meebreng zorgt er ook voor dat ik hard en gefocust kan werken. Zowel op werk- en privègebied omschrijf ik mijzelf als loyaal! Daarnaast ben ik ontzettend avonturistisch aangelegd, hou ik van koken en maak ik graag een aantal kleine reizen per jaar om steeds wat bij te leren van nieuwe culturen. Dit pakketje verbreed elke keer weer mijn horizon."

  • More info
  • Boek Esra

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Bruin
Ogen
Bruin
Lengte
1.65m
Borst
89cm
Taille
72cm
Heup
97cm
Confectiemaat
36
Jeans (B / L)
26 / 30
Schoenmaat
37
BH
75B

“When life gives you lemons, make lemonade”

Esra 2022 1

Boek Esra voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de modellen en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411