Charida

Een stralende professional met humor en talent. Charida is goed te regisseren, speelt vanuit ‘method acting’ waardoor je haar gelooft, ze bewaakt haar continuïteit en biedt tevens variatie in haar spel om de juiste sfeer en poses te creëren.

Zij houdt van trends & innovatie, commercie en pakkende beelden creëren. Haar passie om gezicht te geven aan producties en hierdoor met multi media professionals aan marketing campagnes te werken maakt het werk als castingtalent daarom ook boeiend voor haar.
Charida is sportief aangelegd, eet bewust en houdt van uiterlijke verzorging. In rollen als moeder, zakelijke dame, klant of partner schitterend zij in diverse campagnes, wereldwijd.
Charida is al jaren een veel gevraagd (multi)talent om mee samen te werken. Met een bak ervaring als ondernemer, event manager, presentatrice (quizmaster), actrice (typetjes) en portretfotograaf ligt haar focus nu weer waar zij ooit als kind mee begon; castingwerk. En dit gaat haar zeer goed af.

  • More info
  • Boek Charida

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Bruin
Ogen
Donkerbruin
Lengte
1.74m
Borst
101cm
Taille
86cm
Heup
101cm
Confectiemaat
40
Jeans (B / L)
32 / 34
Schoenmaat
39
BH
80C

“When art meets your heart.”

Charida 2023 1

Boek Charida voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de modellen en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411