Carmen C

Ik ben Carmen, woon in Zandvoort samen met mijn vriend en onze hond. Sunny. Ik heb inmiddels meer dan 5 jaar ervaring met modellenwerk en ben sinds 1,5 jaar fulltime ondernemer. Naast modellenwerk sta ik ook heel graag aan de andere kant van de lens! Ik ben namelijk ook videograaf en help ondernemers hun verhaal te vertalen naar beeld. Zo ken ik beide kanten van de lens.
Ik heb een dansachtergrond (dansacademie), heb regelmatig gezongen in bandjes - houd van zingen, en ik ben naast model ook presentatrice - ik presenteer verschillende congressen en events.

  • More info
  • Boek Carmen C

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Rood
Ogen
Groen-Blauw
Lengte
1.76m
Borst
cm
Taille
cm
Heup
cm
Confectiemaat
36
Jeans (B / L)
28 / 34
Schoenmaat
40
BH
75B

“”

Carmen C 2023 1

Boek Carmen C voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de modellen en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411