Angela

Angela was de afgelopen 25 jaar zowel nationaal als internationaal niet weg te denken uit de mode-industrie. Ze was te zien in vooraanstaande modemagazines als ELLE en Glamour, liep op de runway in zowel haute couture (Mart Visser) als pret-a-porter (Escada), had boekingen voor e-commerce en catalogi, presenteerde video’s en was te zien in commercials. Haar veelzijdige talent en gevoel voor humor hebben haar tot een graag gezien gezicht in de modewereld gemaakt. Dankzij haar charme voelen mensen zich snel op hun gemak in haar aanwezigheid.
Door Angela's achtergrond in de marketing is ze perfect in staat om met de klant mee te denken en een concept in beeld door te vertalen.

  • More info
  • Boek Angela

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Rood
Ogen
Groen-blauw
Lengte
1.78m
Borst
92cm
Taille
70cm
Heup
94cm
Confectiemaat
38
Jeans (B / L)
28 / 34
Schoenmaat
39,5
BH
75D

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Angela 2023 1

Boek Angela voor je volgende productie! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de modellen en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411