Jinte

In februari 2020 deed ik mijn eerste portfolioshoot bij Monique Orie en dit was superleuk, we hadden zelfs een Vogue Italia publicatie gekregen. Ik heb in 2019 aardig wat shoots gedaan, en verschillende publicaties gehad. Ik vind shoots ontzettend leuk omdat fotografen en stylisten en muah’s van die ontzetten creatieve mensen zijn! Ik heb mooi en veel haar, dus vandaar dat haar-model ook iets is voor mij.  Van mijn 4de tot 11de heb ik danslessen en toneellessen gehad, dit vond ik ook leuk. Ik heb meegezongen in meerdere Winter Wonderland projecten.

  • More info
  • Boek Jinte

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Zwart
Ogen
Donkerbruin
Lengte
1.63m
Borst
74cm
Taille
62cm
Heup
83cm
Confectiemaat
34
Jeans (B / L)
/
Schoenmaat
BH
75A
jint 15

Boek Jinte voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411