Bregje

Ik ben inzetbaar als actrice en model. Momenteel ben ik bezig met leerjaar 2 van De Nederlandse Acteursschool. Daarnaast heb ik een aantal klussen mogen doen voor modellenwerk en een commercial. Ik ben enthousiast, creatief, open-minded en gedreven om van mijn passie mijn werk te maken.
Ik ben werkzaam als model bij een kledingwinkel, namelijk Make My Day in Nijmegen. Verder zit ik in leerjaar 2 van De Nederlandse Acteursschool en leer ik van alles over acteren. Ook dans ik vanaf mijn 15e hiphop, female hiphop en streetdance en heb ik meerdere shows en wedstrijden gedanst.

  • More info
  • Boek Bregje

    Vul dit korte formulier in en wij nemen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar
Donkerblond
Ogen
Blauw
Lengte
1.80m
Borst
90cm
Taille
76cm
Heup
101cm
Confectiemaat
38
Jeans (B / L)
31 / 34
Schoenmaat
39
BH
75B
Bregje 2024 1

Boek Bregje voor je volgende evenement! State of Talent is een full service talenten bureau. Door onze jarenlange ervaring in de event- en media-branche zorgen wij voor de perfecte match tussen klant en talent. Door ons diverse aanbod aan talenten en onze know how weten de juiste gezichten en persoonlijkheden te matchen voor een perfect resultaat.

Een selectie van onze klanten

sheila-en-gideon-collections

Gideon de Vries: "Vanaf het eerste moment een zeer prettige en persoonlijke samenwerking!"

powned

"We hebben een goede verslaggever gevonden via State of Talent. Inmiddels werkt ze al 2 jaar bij ons."

quoins

"We zijn heel tevreden over het model dat zich zeer professioneel heeft opgesteld en met heel veel energie heeft gewerkt tijdens onze shoot in LA."

river-island

"We zijn erg blij met de modellen die in de winkel een show hebben gelopen en de DJ die erbij draaide was ook top"

State of Talent

State of Talent is gevestigd in Amsterdam. Wij kenmerken ons door een persoonlijke werkwijze en een breed aanbod om elke productie tot een succes te maken. Onze talenten werken door heel Nederland maar ook daarbuiten.

Heb je vragen? Bel ons of stuur een mailtje.

NADIA (+31) 06-50502411